Nostalji Sevenler Toplansın! En İyi Tuşlu Telefon Hangisi?
Mobil

8 dk okuma

Bir zamanların en çok rağbet gören cihazları arasında yer alan tuşlu telefonlar, günümüzde de nostaljiseverler tarafından ilgi görüyor. Bu nedenledir ki en iyi tuşlu telefonlar hangileri sorusu, pek çok kişinin dikkatini çekiyor. Klasikleşmiş tasarımlarıyla döneminde birçok kişinin hayallerini süsleyen Samsung B310 Dual Sim, Nokia 5130 C başta olmak üzere yenilikçi modeller ve daha fazlası sizlerle! İşte en iyi tuşlu telefon modelleri listesi!

Samsung B310 Dual Sim

En iyi tuşlu telefonlar denildiğinde akıllara gelen ilk telefon Samsung B310 Dual Sim’dir. Çift hat desteği bulunan model, şık tasarımı ve yenilikçi özellikleri ile bir dönemlerin ilgi duyulan cep telefonları arasında yer almıştır. Kolay bir tuş takımına sahip olduğundan özellikle konforlu bir kullanım sunar. Birden fazla işlemin aynı anda yapılmasını sağlayan teknolojisi ve uzun pil ömrü, modelin tercih edilmesinin nedenleri arasında yer almıştır.

Alcatel 2057 Tuşlu Telefon

Alcatel 2057 tuşlu telefon modeli, geçmişi yad etmek isteyen kişilerin ilgisini çekebilecek modellerden bir diğeridir. En iyi tuşlu telefonlar listesinde kendisine yer bulan model gerek sahip olduğu teknoloji gerekse işlevsel tasarımı ile kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarmıştır. Kapaklı tasarıma sahip olan cihaz, kapağı kapandıktan sonra minimal bir tasarıma kavuşur. Böylelikle cepte çok daha kolay taşınabilir. Alınabilecek en iyi tuşlu telefon olarak değerlendirilebilen modelin işlevsel bir ekranı ve arka kamerası mevcuttur. Ayrıca 4 MB’lık bir depolama alanına sahip olduğunu belirtmek mümkündür.

Nokia 5130 C

Nokia teknolojisiyle tasarlanan ve cep telefonları içerisinde en çok dikkat çeken modellerden biri olan Nokia 5130 C, bir dönem pek çok kişi tarafından kullanılmıştır. Son derece estetik bir tasarıma sahip olan model, geniş tuş takımı ile konforlu bir kullanım sunar. 1,8 inçlik bir ekrana ve 1 GB’lık RAM’a sahiptir. Geniş ekranı, telefon kullanımının son derece yenilikçi bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlar. Bu nedenledir ki Nokia 5130 C, en iyi tuşlu telefonlar listesinde kendisine yer bulmaya devam ediyor. Ayrıca minimal tasarımı, bu tür modellerin askerlik için en iyi tuşlu telefon önerileri arasında bulunmasını da olanaklı hale getirmiştir.

Blackberry Torch 9800 Tuşlu Telefon

En iyi tuşlu telefon listesinde bulunan Blackberry Torch 9800, sıra dışı tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken modellerden bir tanesidir. Diğer modellerden farklı olarak tuş takımı değil de bir klavyeye sahiptir. Ayrıca üst kısmı, kaydırabilir teknolojisi ile kullanılmadığında klavyeyi kapatır.

En iyi tuşlu telefonlar arasında yer alan model, 3,2 inçlik bir ekrana sahiptir. 4 GB’lık dahili depolama alanı bulunan cihazın RAM kapasitesi ise 512 MB’tır. 5 MP’lik kamerası, fotoğraf çekiminin gerçekleştirilmesini olanaklı hale getirir. Beyaz ve siyah olacak şekilde iki renk seçeneği bulunur. Estetik ve zarif tasarımı sayesinde oldukça şık bir kullanım sunduğunu belirtmek mümkündür.

Samsung E1205 Tuşlu Telefon

En iyi tuşlu telefonlar listesinin üyeleri arasında yer alan Samsung E1205 tuşlu telefon, dikkat çekici bir tasarıma sahiptir. Minimal bir ekranı bulunan model, Samsung teknolojisiyle tasarlanmıştır. Oldukça kompakt tasarımı ile her yere kolaylıkla taşınabilir. Ayrıca cepte muhafazası da son derece basittir. Lacivert, beyaz ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunur.

Oldukça konforlu bir tuş takımına sahip olan model, özellikle kısa mesaj servisini yoğun bir şekilde kullananlar için idealdir. Bunun yanı sıra işlemlerin pratik bir şekilde tamamlanmasını sağlayan teknolojisi ile model, yenilikçi bir kullanım arzulayanlara hitap eder. Ayrıca şık tasarımıyla ön plana çıkan cihazın telefon aksesuarları ile çok daha işlevsel bir şekilde kullanılması mümkündür.

Nokia 2220 Slide

En iyi tuşlu telefonlar listesinde kendisine yer bulan Nokia 2220 Slide, son derece dayanıklı ve kaliteli cihazlardan bir tanesidir. Son derece renkli bir tasarıma sahip olan model, kaydırmalı ekran teknolojisine sahiptir. Telefonun tuş takımı, kaydırılan ekran içinde kaldığı için model, oldukça şık bir görünüm elde eder. Dahili radyosu, GPRS bağlantısı, arka kamerası ile yenilikçi bir kullanım vadeden Nokia 2220 Slide, en iyi tuşlu cep telefonu modelleri arasında bulunuyor.

Nokia 150 (2023)

Nokia teknolojisiyle tasarlanan modellerden bir diğeri de Nokia 150’dir. En iyi tuşlu telefonlar listesinde yer alan model, IP52 dayanıklılık derecesine sahiptir. Bu sayede belirli bir dereceye kadar toza ve suya dayanıklılık gösterir. Ayrıca son derece kaliteli malzemeler kullanılarak tasarlandığı için dışarıdan gelebilecek darbelere büyük bir direnç gösterir.

1450 mAh kapasitesinde çıkarılabilir bataryası bulunan cihaz, üç farklı renk seçeneğine sahiptir. Bu sayede tarzınıza uygun modeller arasından tercihte bulunabilirsiniz. Ayrıca geniş ve rahat bir tuş takımına sahip olan model, birçok işlemin aynı anda yapılabilmesini sağlayan teknolojisiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Samsung B350 Tuşlu Telefon

Samsung B350 tuşlu telefon modeli, nostaljiseverlerin dikkatini çekebilecek tasarımlar arasında yer alıyor. İncelikli ve şık detayları bulunan model, özellikle uzun süreli kullanımlar için idealdir. Geniş bir tuş takımı bulunan modelin ekranı da oldukça etkileyicidir. Dahili hafızası ve RAM kapasitesi 1 GB’tır. Bunun yanı sıra 1,3 MP’lik bir kamerası bulunur. En iyi tuşlu telefonlar listesinde yer alan Samsung B350 tuşlu telefon modeli ile hayatınıza renk katabilirsiniz.

Hiking X11

En iyi tuşlu telefonlar listesinin bir diğer üyesi ise Hiking X11’dir. Kırmızı, siyah ve mavi olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip olan model, 1,77 inçlik bir ekrana sahiptir. Geniş ekranı sayesinde birçok işlem, çok daha konforlu bir şekilde yapılabilir. Cihazın pil türü Li-Poly olup uzun süreli kullanımlar için son derece idealdir. Cihazda fotoğraf çekimi için bir adet arka kamera bulunur. Kamera çözünürlüğü aralığı 0-2,9 MP’dir.

Yenilikçi şarj cihazları ile etkili bir şekilde şarj edilebilen model, 103 mm x 45 mm x 14 mm boyutlarındadır. Kompakt tasarımı, cepte konforlu bir şekilde taşınmasını olanaklı hale getirir. Bunun yanı sıra tek elde kullanılabilecek şekilde tasarlandığından birçok işlem çok daha pratik yapılabilir. Şık, zarif ve işlevsel tasarımıyla ön plana çıkan model sayesinde arzu ettiğiniz bir kullanım elde edebilirsiniz.

Blackberry Curve 9220 Tuşlu Telefon

En iyi tuşlu telefonlar listesinin son üyesi Blackberry Curve 9220’dir. Oldukça geniş bir tasarıma sahip olan modelin klavyesi bulunmakta olup cihazın ekran boyutu da oldukça idealdir. Radyo özelliği bulunan cihaz sayesinde istediğiniz yerden radyoya bağlanabilir, müzik dinleme keyfini arttırabilirsiniz.

Oyun dünyasında yer almayı arzuluyorsanız cihaz, size pek çok oyun seçeneğini bir arada sunuyor. Kesintisiz bir eğlence vadeden model, aynı zamanda ses kalitesi en iyi tuşlu telefon olarak da değerlendirilebilir. Sahip olduğu özellikler ve eşsiz tasarımı sayesinde ön plana çıkan cihaz sayesinde etkileyici bir telefona sahip olabilirsiniz.

Siz de tuşlu telefonlar ve akıllı telefon modellerini incelemek istiyorsanız Turkcell Pasaj cep telefonları kategorisini inceleyebilirsiniz. Kategoride yer alan modeller arasından arzu ettiklerinize çok özel fiyatlarla ve avantajlı seçeneklerle ulaşabilirsiniz.

scrolltotop svg